dissabte, 28 de febrer del 2009

Circuit urbà

Aquest passat dijous vaig anar a córrer amb els del club Esport i Salut. Solen sortir els dimarts i dijous a 2/4 de 8h del vespre i els dimenges al matí des de la piscina municipal. Els dimarts i dijous van a fer un circuit urbà sempre diferent (dins de les possibilitats de Ripoll) ja que a l'hivern és fosc en aquella hora.


Aquest dijous volia anar una estona amb bicicleta després de dinar, però se'm va girar feina i no vaig poder fer res fins al vespre, així que em vaig apuntar a córrer amb els del club.


Vàrem fer la següent ruta: sortida de la piscina municipal cap al camp de futbol de sorra, can Botey, can Villaura i girar, travessar la carretera a l'alçada del local de la Creu Roja per pujar cap a Caselles, baixar per Engordans, av. Ripollès, raval de Barcelona, cases Barates fins a la segona palanca, font del Sant, raval de Sant Pere, trencar a l'esquerra per la forta pujada de la residència, Sant Pere, carretera de Sant Joan fins Ripollès Desenvolupament, Escola del Treball, km. 0 de la Ruta del Ferro, Honorat Vilamanyà, Sant Miquel de la Roqueta direcció Vistalegre fins la pista i baixar per la carretera d'Olot, carrer Girona, carrer Progrés direcció Barcelona fins trobar de nou el camp de futbol de sorra i arribar a la piscina altra vegada. En total un 12,5 km.


Aquí teniu el perfil i la ruta: