divendres, 27 de febrer del 2009

St.Pere d'Aüira

És una de les típiques sortides si no tens massa temps i no vols anar massa lluny. Sortint de Ripoll direcció la font del Tòtil, cap al pla d'Ordina, passes per sota el pont dels gitanos i puges trencant a la dreta. Has de passar dos fils elèctrics per una pista que et portarà a Campdevànol passant per una casa que en diuen Estiulella. Concretament vas a sortir a l'inici del camí ral que va de Campdevànol a Gombrèn.

Llavors vas direcció el pas a nivell i puges cap al cementiri, però al primer trencant a la dreta i tot recte fins que s'acaba el carrer emporlanat. Després surts del carrer tirant tot recte agafant la pista forestal que ja ens portarà directes a St.Pere d'Aüira marcada per la ruta 17 del centre Btt i altres senyalitzacions.

Un cop a dalt podem baixar per diferents llocs. Aquesta vegada vaig recular un trosset per allà on havia pujat, però a la primera corva en paella no la fas, sinó que tires recte. Ja està marcat per la ruta del centre btt fins que vas a sortir a la carretera de Gombrèn. Un cop a la carretera hem d'anar direcció a Campdevànol fins la primera ermita que ens trobem on tornarem a agafar la ruta del centre btt fins a Campdevànol. de fet ens portarà altra vegada per allà on hem vingut fins sortir a la font del Tòtil.

A continuació us penjo algunes fotos de la vista que hi ha des de dalt de St.Pere d'Aüira, la ruta i el perfil, a més de l'enllaç amb wikiloc.







http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=327745