dissabte, 21 de març del 2009

L'Auró

Avui m'he llevat relativament aviat per ser cap de setmana i he anat a fer la ruta 20 del centre btt del Ripollès, a continuació us penjo la informació.

Ruta 20 del centre btt del Ripollès. Ruta que transcorre pel sector nordoest de Ripoll, entrant en una petita part dels termes municipals de Les Llosses i Campdevànol, envoltant la serra del Catllar. El recorregut, que coincideix en la seva part inicial amb la ruta 8 negra, i que passa per pista forestal en força bon estat, arriba fins els Molins de Vilardell per enfilar-se fins L’Auró, amb la masia i els camps de conreu. Continua fins l’ermita de Sant Feliu d’Estiula, i baixa pel Torrent de la Cabana fins creuar el riu Merdàs i incorporar-se al Camí Ral i Ramader de Campdevànol. El seguim fins el Barri de la Creu on, després de tornar a creuar el Merdàs, pugem fins Estiulella i el Coll del Vilar, baixant fins la Font del Tòtil i arribar a Ripoll.
A continuació penjo perfil i ruta. A més l'enllaç amb wikiloc on també penjaré totes les rutes que faci i que cregui interessants per compartir amb altra gent.