dilluns, 30 de març del 2009

2a Sortida amb btt club ciclista Ripoll

A Ripoll hi ha moltes entitats que fan moltes coses. Una d'aquestes entitats és el club ciclista de Ripoll. L'any passat van iniciar un programa de sortides mensuals amb btt. Per diversos motius em vaig quedar amb les ganes de poder sortir un dia amb ells, però aquesta temporada ja hi he anat. Concretament va ser aquest dissabte passat. Ens trobàvem 16 ciclistes a les 9 del matí a la Plaça de l'Ajuntament de Ripoll amb un cel més aviat amanaçador, però amb moltes ganes de pedalar.

Vàrem seguir la següent ruta: Ripoll, L’Aliguer, La Vinyassa, Ctra. De Sora, Castell de Montesquiu, Coll de Beví, Bufadors, La Plana, Coll Maranyic, Ripoll.

L'anècdota de la jornada no va ser pas la pluja força predecible, si no la caiguda que vaig patir en un trencant just al mig de Montesquiu. Portava la roda del davant desinflada per culpa d'una punxada d'aquelles que no es veuen i just al girar, el pneumàtic no va aguantar i patam! a terra. Tot i els guants, els pantalons i la jaqueta d'hivern porto una rascada al turmell, un moradàs a la cadera i cop a l'espatlla que déu ni dó.

A continuació us penjo la ruta, el perfil i l'enllaç amb wikiloc.